CONSTE L·LACIONS ARTÍSTIQUES EN ACCIÓ III Jornades d’Innovació en Educació Musical i Artística // CASTELLÓ 2, 3 de desembre de 2022

Aquestes jornades tenen vocació de generar un lloc d’encontre entre professionals de les arts, docents, investigadors, alumnat i ciudatania. A través de nous enfocaments metodològics aplicats a la didàctica de les arts volem ajudar a superar la visió de les arts com objecte purament estètic i potser, moltes vegades decoratiu, per convertir-ho en pura acció creativa. Les potencialitats de les arts, sovint, han estat ocultades i relegades a la simple auxil·liaritat de la resta de les àrees curriculars. Les Arts des d’una visió contemporània de l’educació es mostren com a eines amb capacitat de transformar i enriquir el nostre pensament de formes inimaginables. És per això, que l’interés pels enfocaments transdisciplinars seran el leitmotiv d’aquestes jornades, i ens permetran, esquadrinyar als espais fronterers entre disciplines amb la intenció de buscar noves formulacions a través de la fricció i les interaccions entre creadors-participants i les propostes artístiques. En aquest sentit, repensar les aules com espais de creació ens llançarà sense remei a un espai de provatures, d’experimentació, d’exploració i creació que va més enllà de qüestions purament estètiques i que es situarà, davant del fet artístic, amb totes les seues problematitzacions, desvelant-nos part de les sues potencialitats.

INSCRIPCIÓ:

Per participar en les sessions del divendres de matí destinada als centres Educatius de Castelló els docents responsables hauran d’emplenar un full d’inscripció a través d’aquest qüestionari: https://forms.gle/fs9qtaaidhkmHaCx6

La participació en aquestes jornades tindrà un preu de 50 euros i 40 euros socis d’Aulodia i alumnat de la Universitat de València i totalment gratuït per a docents que tinguen la residència o desenvolupen la feina a la població de Castelló).
La inscripció es realitzarà a través del qüestionari: https://forms.gle/QVJgvaq9SNfQXN4m7

El pagament inclou la participació a tots els tallers que es realitzen els dies 2 i 3 de desembre i la certificació d’assistència per la Universitat de València.
Per aprofitar el descompte, hauran d’acreditar i enviar la justificació al correu: researchaglaya@gmail.com

El pagament s’efectuarà via transferència al compte:
ES7801820532810201523249 on s’indicarà el concepte:
“nom_cognom_Constel·lacions2022”
A continuació, hauràs d’enviar un justificant del pagament abans del dia 25 de novembre al correu: researchaglaya@gmail.com

La participació se certificarà amb 30 hores de formació mitjançant l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València.

MÉS INFO: https://www.aglaya.org/iii-jornades-innovaci?fbclid=IwAR1MI4syR_sblo-q_VLF8Oows6s7qMlZ1B_OhlF07ftFjwCritOjxwf_4sA

PROGRAMA DE LES JORNADES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s