“Pam a pam” nominat als Premis Ovidi 2012

“Pam a pam” ha estat nominat als Premis Ovidi dintre les categoríes de Millor disc folk de l’any i Millors Arranjaments i Producció.

com_logo_def

https://www.racocatala.cat/forums/fil/161295/premis-ovidi-montllor-2012
https://www.nuvol.com/noticies/la-setmana-dels-premis-ovidi/

Algunes de les coses que s’han dit del disc: “És un encert que el primer disc en solitari del membre de Carraixet Rafel Arnal estiga nominat en la categoria de folk. Una amalgama d’atmosferes àrabs, ritmes africans i intruments tradicionals es combinen amb sons electrònics per donar com a resultat un àlbum eclèctic de dimensions ascendents. I és que Arnal ja ha demostrat la seua vàlua a través d’una carrera musical d’intensa dedicació als ritmes folklòrics de la Mediterrània i els Balcans. Entre els projectes en què ha posat el seu granet de sorra, cal citar Aljub i Krama –la suma d’ambdós va fer possible el disc Afluències (PICAP, 2009), Premi Ovidi al millor disc de folk l’any 2010-. Seriós candidat també a l’edició d’enguany, Arnal demostra en Pam a pam el talent per composar i transmetre descàrregues de calidesa. Entre els col·laboradors del seu treball, es troben el cantaor Apa i el guitarrista grec Spyros Kaniaris.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s