Bio

ENG

Rafel Arnal holds a PhD in Music, specializing in Dance Studies, from Universitat Politècnica de València. A trained dancer and musician, he performs regularly on stage. He is co-director of the International Meeting in Videodance and Videoperformance of Valencia since 2014. He is active in screedance creation and his works have been selected for the International Videodance Festival VIDEOMOVIMIENTO in Bogotá (Colombia), 19 Backup Kurz Film Festival, Weimar (Germany), FIVA – International Videodance Festival of Almagro (Spain), International Video Art Festival of Camagüey (Cuba), Error Process – International Experimental Video Festival in Valparaíso (Chile), Quinzena de Dança de Almada – International Dance Festival (Portugal), and the ScreenDance Festival, in Stockholm (Sweden). His work “Tout semble s’effondrer” (2016) was finalist in the international video art competition “MACHT KUNST! city ​​video future “awarded by UFA and Deutsche Bank Art, Culture & Sports in Berlin (Germany).

He has taught screendance and music related courses and seminars at Cairo University and Helwan University (Egypt), University of Zaragoza and Universitat Politècnica de València (Spain), and the University of Colima and the Jorge Martínez Art Laboratory of the University of Guadalajara (Mexico), and currently, he works as an adviser in the field of music and performative arts at CEFIRE (Valencia).

CAT

Rafel Arnal és Doctor en l’àmbit de la dansa per la Universitat Politècnica de València, assessor en l’àmbit artístic-expressiu dels Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) de la Comunitat Valenciana, i professor de música. Ballarí i músic de formació, actualment codirigeix ​​l’Encontre Internacional de Videodansa i videoperformance de València. Participa i realitza com a director nombroses peces de videodansa, treballs que han estat seleccionats en marcs com el Festival Internacional de Videodansa VIDEOMOVIMIENTO a Bogotà (Colòmbia), 19 Festival de Cinema Kurz de Suport, Weimar (Alemanya), FIVA – Festival Internacional de Videodansa d’Almagro (Espanya), Festival Internacional de Videoart de Camagüey (Cuba), Procés d’Error – Festival Internacional de Vídeo Experimental a Valparaíso (Xile), Quinzena de Dansa de Almada – Festival Internacional de Dansa (Portugal), i el ScreenDance Festival, a Estocolm ( Suècia). L’obra “Tout semble s’effondrer” (2016) va ser finalista en el concurs internacional de videoart “macht ART! City vídeo future” atorgat per UFA i Deutsche Bank Art, Culture & Sports a Berlín (Alemanya).
Ha impartit cursos i seminaris de dansa i música a la Universitat del Caire i la Universitat Helwan (Egipte), la Universitat de Saragossa i la Universitat Politècnica de València (Espanya), i la Universitat de Colima i el Laboratori d’Art Jorge Martínez de la Universitat de Guadalajara (Mèxic).

CAST

Rafel Arnal es Doctor en el ámbito de la danza por la Universitat Politècnica de València, asesor en el ámbito artístico-expresivo de los Centros de Formación, Innovación y Recursos Educativos (CEFIRE) de la Comunidad Valenciana, y profesor de música. Bailarín y músico de formación, actualmente co-dirige el Encontre Internacional de Videodansa i Videoperformance de València. Participa y dirige numerosas piezas de videodanza, trabajos que han sido seleccionados en marcos como el Festival Internacional de Videodanza VIDEOMOVIMIENTO en Bogotá (Colombia), 19 Festival de Cine Kurz de Respaldo, Weimar ( Alemania), FIVA – Festival Internacional de Videodanza de Almagro (España), Festival Internacional de Videoarte de Camagüey (Cuba), Proceso de Error – Festival Internacional de Video Experimental en Valparaíso (Chile), Quincena de Danza de Almada – Festival Internacional de Danza (Portugal), y el ScreenDance Festival, en Estocolmo (Suecia). La obra “Tout semble s’effondrer” (2016) fue finalista en el concurso internacional de videoarte “MACHT KUNST! City video future” otorgado por UFA y Deutsche Bank Art, Culture & Sports en Berlín (Alemania).
Ha impartido cursos y seminarios de danza y música en la Universidad de El Cairo y la Universidad Helwan (Egipto), la Universidad de Zaragoza y la Universidad Politécnica de Valencia (España), y la Universidad de Colima y el Laboratorio de Arte Jorge Martínez de la Universidad de Guadalajara (México ).

Una resposta a “Bio

 1. Hola!

  Soc Ferran Riera, periodista musical de Barcelona. Actualment estic creant un arbre genealògic de tots els solistes i grups vinculats a la música folk dels Països Catalans, per encàrrec del Festival Tradicionàrius. T’escric perquè voldria conèixer totes les formacions que ha tingut el grup Carraixet al llarg de la seva existència. Si tu no em pots donar aquesta informació diga’m qui me la pot donar, sisplau.
  I ja posat, també t’agrairé que em parlis de la teva carrera tant en solitari com en altres projectes.

  Moltes gràcies.

  Ferran

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s