Xiromita Trad Project

8 juliol 2017, Benlloch (Castelló).

Xiromita al Feslloch 2017!

“Ún dels grans atractius és la incorporació del Xiromita Trad Project al cartell del Feslloch. Es tracta del nou espectacle capitanejat per l’ex Obrint Pas Miquel Gironés. El músic valencià compta amb la col·laboració de figures com Miquel Gil, Rafa Arnal, Gusmà Gil, Toni Porcar, Víctor Través o Abel Garcia.

Xiromita Trad Project ens proposa un viatge singular per les arrels. Un recorregut que naix al cor morisc de la Vall d’Albaida, continuant per les sèquies mil·lenàries de l’Horta de València, fins desembocar a la Mediterrània, agermanant pobles i cultures. Tot, acompanyat del bo i millor del panorama de la música popular valenciana. Una gran oportunitat per poder gaudir d’un concert únic que evidencia la potència i el futur de l’escena tradicional de la nostra terra. Una mirada universal partint de les arrels locals, comptant amb músics valencians de reconeguda trajectòria. Amb desig d’innovar i mostrar la música tradicional, una enriquidora i ambiciosa aportació a l’escena.”

02_programaFESLLOCH2017
feslloch-Xiromita 2017

____________________________________________________________________________________________

7 juliol 2017, Festival FESMON 2017 (Moncada, València).

Propuesta FESMON2107

____________________________________________________________________________________________

15 juny 2017, Festival Etnomusic 2017 (València).

Hui a les 20:15 h. farem el concert “Xiromita Trad Project” dintre el programa del festival Etnomusic 2017 al pati del Centre Cultural La Beneficència – Cultura Diputació de València. Les entrades son gratuïtes però estan exhaurides, no obstant teniu l’oportunitat d’aconseguir-ne a partir de les 19:00 a la mateixa Beneficència, fent cua per arreplegar les darreres invitacions. Us esperem!

IMG_9869

____________________________________________________________________________________________

11 març 2017, Teatre Rialto (València).

“El Institut Valencià de Cultura (IVC) trae mañana al Rialto Xiromita Trad Project, el espectáculo que surge del proyecto final de carrera de los estudiantes de la Escuela Superior de Música de Cataluña (ESMUC). Miquel Gironés, uno de los fundadores del grupo Obrint Pas, es el «maestro de ceremonias» de este espectáculo que ya ha agotado las entradas. Las voces de Miquel Gil y Rafa Arnal, las guitarras flamencas de Toni Porcar y Paco Costa, la viola de corda y el laud de Abel García; el bajo de Gusmà Gil,y la percusión de Víctor Través constituyen los ingredientes de esta obra que ya se ha estrenado en Almussafes y Castelló, y que aglutina temas populares y propios.”

soldoutXIRO
IMG_9868

____________________________________________________________________________________________

30 abril 2017, Festes Majors 2017 (Cullera, València)

Xiromita Trad Project a les Festes Majors de Cullera 2017

cullera
xiro

1 Octubre 2016, Castelló de la Plana.

Aquest dissabte dia 1 d’octubre, a l’ermita de la Magdalena a Castellón de la Plana, es presenta el projecte Xiromita Trad Project. Una nova proposta musical d’arrel mediterrània on la dolçaina de Miquel Gironés, el cap creatiu i directiu d’aquesta proposta, estarà acompanyada dels músics Toni Porcar, Miquel Gil, Abel Garcia, Gusmà Gil Guerra, Victor Traves i jo mateix.

El cartell ha estat dissenyat per Mineral Gràfics, i hi han aparegut retalls de premsa com aquest parlant de la presentació.

b65cbb2c-a038-41d1-9e72-7ab80584ee21.jpg

____________________________________________________________________________________________

23 abril 2016, Centre Cultural Almussafes.

Aquesta vesprada-nit, a les 20 hores, farem un concert ben especial anomenat “Xiromita Trad Project” – el nou espectacle del músic valencià Miquel Gironès acompanyat a les veus per Miquel Gil i jo mateix – dins dels actes commemoratius del 25 d’abril a Almussafes.
Les entrades són gratuïtes i heu d’arreplegar-les en la recepció de l’edifici del Centre Cultural d’Almussafes on farem el concert.

No hi falteu!

+ info: http://blogs.laveupv.com/ajuntament-almussafes/blog/26736/almussafes-estrena-el-nou-espectacle-de-miquel-girones

Cartell Concert

____________________________________________________________________________________________

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s