Rafel Arnal a Radio 3 – RNE: Músicas posibles – El Pomeró – 07/10/16

El passat divendres 7 d’octubre punjaren un grapat de cançons del “Pam a pam” (MFactory music, 2011) al programa MÚSICAS POSIBLES, presentat i dirigit per Lara López, a Ràdio 3. Agraït de la llarga vida del meu primer disc, que encara fa moure els esperits després de cinc anys de la seua estrena, i orgullós d’estar a un programa on també es destaca el superdisc d’ Ona Nua, “Un gat i l’home al seu costat” (Mésdemil, 2016), entre d’altres artistes.

Per escoltar el programa, feu clic a l’imatge:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s