De Sukei a Naima (música a càrrec de Rafel Arnal)

El proper 27 de maig anem d’estrena. Participe, junt amb Blas Payri, signant la música de l’espectacle ‘De Sukei a Naima’ , obra escrita per Gemma Miralles (Premi Teatre en Valencià Eduard Escalante als Premis literaris Ciutat de València 2016) coproduïda per l’Institut Valencià de Cultura i la companyia La dependent, i dirigida per Cristina Lügstenmann.

A ‘De Sukei a Naima’ prenent como a referència l’expulsió dels moriscos l’any 1609, s’aborden diversos temes d’actualitat com la migració, els desplaçats, la integració i el perdó. ‘De Sukei a Naima’ és la història dels patiment d’una societat sotmesa per preservar la seua religió i els seus costums. És la història de supervivència d’una nissaga familiar, un fet històric ocorregut ara fa 400 anys i que hui ens resulta tan proper, centrat en la història de tres dones, tres generacions i tres decisions que marcaran la resta de les seues vides.

Més informació: https://documentacionescenica.com/peripecia/consultes/espectacle/espectaculo_16920/de-sukei-a-naima

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s