“Ferran” seleccionat al Body + Camera Festival 2018: The Un/Certain Body (Chicago)

“Ferran” ja forma part del Body + Camera Festival 2018: The Un/Certain Body.

Mana Contemporary Chicago, en col·laboració amb el Chicago Dancemakers Forum i Montom Arts, anuncia la programació per al segon Festival anual Body + Camera. El festival comptarà amb més de quaranta curtmetratges d’artistes emergents i establerts de tot el món que exploren la intersecció entre el cos i la imatge en moviment. Les obres es presentaran durant dos dies com a programes curts, instal·lacions i presentacions en viu especials. Els programes seran gratuïts i estaran oberts al públic.

Body + Camera presenta una àmplia gamma de treballs contemporanis en pel·lícules experimentals, de dansa i performance, i inclou projeccions especials i xerrades d’artistes destinades a provocar discussions entorn del tema de l’esdeveniment. Les pel·lícules d’aquest any van ser seleccionades de més de 1.700 presentacions internacionals per part d’un jurat de membres experimentats de la comunitat de performance i cinema, i organitzats en cinc programes i instal·lacions diferents.

El web de la selecció del Mana Body + Camera d’enguany el trobareu a continuació: http://www.manacontemporarychicago.com/bodycamera2018?fbclid=IwAR2C6ozWPeWXkFe7JszKnbL-4uEQavUwDcj7GkPbNd-w_7aRNndJX_OEW2I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s