Polirítmia 2019

La Trobada de Músiques i Danses de la Mediterrània POLIRÍTMIA és una iniciativa que sorgeix de la necessitat de recuperar un festival de referència protagonitzat per la nostra tradició musical i que pose en pràctica bona part dels objectius establerts al Pla Estratègic Fes Cultura 2016-2020 (la cooperació interinstitucional, la territorialització, la internacionalització i la democratització i accés a la cultura).

Però Polirítmia és molt més que una plataforma d’exhibició de concerts, llança un programa formatiu de propostes musicals i dancístiques de caràcter tradicional mediterrani que farà d’aplec professional i formatiu d’artistes i docents. Volem aproximar al públic, tant des de l’aula com al carrer, la diversitat de les expressions de l’àmbit cultural mediterrani. Enguany fem conviure les músiques de Creta amb la dansa tradicional valenciana; els ritmes ibèrics i del Mitjà Orient amb el cant polifònic georgià d’arrels turques i armènies; la construcció d’instruments mediterranis com el rabab d’Afganistan amb el cant d’estil de la nostra terra.

De la cultura local fins a la global i a l’inrevés, sense perdre la nostra referència i el nostre destí, una idea de la Mediterrània que fa conviure els pobles del nord i del sud.
 

Concerts i formació en músiques i danses de la mediterrània

Una producció de l’Institut Valencià de Cultura i del CEFIRE, amb la col·laboració de la Diputació de València, l’Ajuntament  de València, el Palau de la Música i la Universitat de València

Direcció artística 
Rafel Arnal

Coordinació 
Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valencia de l’IVC 

Coordinació pedagògica
CEFIRE de Torrent

Producció
Maria Romero (UV)
Paco Montesinos (Ajuntament de València)
Pere Manuel (IVC)

Descarregar la programació completa del Festival: https://poliritmia.ivc.gva.es/admin/assets/docs/l/l/llibret-poliritmia.pdf

Cartell del festival: https://poliritmia.ivc.gva.es/admin/assets/docs/p/o/poliritmia-cartell-50x70cm.pdf

Disseny gràfic i maquetació
www.martanegre.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s