“instant embalaït”, seleccionada al VIDÉHOMEDANCE del International Video Dance Festival of Burgundy (França)

“instant embalaït”, seleccionada al VIDÉHOMEDANCE del International Video Dance Festival of Burgundy (França), dins un programa de 18 videodances d’arreu del món amb un mateix leitmotiv: el confinament a casa per la crisi del Covid19 . Som 3 valencians dins un programa de 45 minuts molt suggerent que parla de l’ansietat, l’avorriment, la convivència o la malaltia derivades del coronavirus, i estic especialment content de compartir cartell amb #VicentGisbert i Blas Payri! Aprofiteu el tancament per capbussar-vos dins la videodansa amb aquesta selecció que a partir d’ara forma part del projecte Numeridanse.tv, dels grans Marisa Caitlin Hayes i Franck Boulègue!!

https://www.numeridanse.tv/videotheque-danse/videhomedance

My piece “instant embalaït” (Wrapped Up Moment) has been selected into the VIDÉHOMEDANCE programme organized by International Video Dance Festival of BurgundyFranck Boulègue and Marisa Caitlin Hayes, under the subject of Covid19 quarantine and the creative consequences arose from quarantine-generated anxiety and isolation. Here you will find 18 pieces from artists located in Brazil, México, United Kingdom, Austria, Italy, Spain, France and United States, and I’m so glad to be part of it.Special thanks to Marisa ad Franck, and long live to their project Numeridanse.tv and Le Centre de Vidéo Danse de Bourgogne!

https://www.numeridanse.tv/videotheque-danse/videhomedance

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s