Rafel Arnal al Concert Homenatge a Lluís Miquel (20/09/20)

Homenatjar Lluís Miquel és una manera d’agrair-li a aquest homenot de la Cançó tot el que va fer i fa per la música, l’audiovisual i la cultura del País Valencià. El Col·lectiu Ovidi Montllor ha organitzat el concert, per tal de fer arribar als/a les més joves el fabulós llegat de l’obra d’aquest pioner que va començar en els temps difícils (1962) i va gravar quatre discos fins que fou prohibit el 1968 per la repressió franquista. Lluís Miquel va crear el primer estudi d’enregistrament de so a València, Tabalet (1977), i per allí passaren el bo i millor dels/de les artistes valencians/es de tots els estils. També fou el primer estudi de doblatge. Va reprendre als escenaris amb Els 4 Z el 1977, va traure més discos, i prompte ho va compaginar amb un grup de ball i festa anomenat Pàtxinguez Z que obtingué un gran èxit. Ha produït també una ingent obra audiovisual amb programes, documentals i espectacles per a la ràdio i la televisió.

Recollida d’entrades:
Dimarts 15 a partir de les 10 hores al Punt d’Informació del Centre Cultural la Beneficència, carrer Corona, 36 de València. Màxim 2 entrades per persona.

Participen:
Amàlia Garrigós, Aitana Ferrer, Albert Garcia, Alberto Gallego, Àlvar Carpi, Andreu Garcia, Arcadi Valiente, Carles Castillo, Carraixet, Cèsar Amiguet, Cèsar Murillo, Cor de l’Eliana, David Gadea, Enric Casassús, Enric Murillo, Eva Dénia, Eva Giner, Francesc Medina, Francesc Pi de la Serra, Gent del Desert, Ina Martí, Jesús Barranco, Joan Vallés, Jordi Pastor, Josep Vicent Frechina, Juan Faure “Colele”, Julio Bustamante & Lavanda, Lucas Balanzà, Manolo Pérez Gil, Manuel Miralles, Mari Giner, Merxe Martínez, Miquel Xambó, Miryam Giner, Monse Azorín, Nelo Juste, Paco Bronchú, Pàtxinguer Z, Pau Alabajos, Pau Barberà, Pep Juste “Mama”, Rafa Xambó, Queco Hernández, Rafel Arnal, Spyros Kaniaris, Toni de l’Hostal, Toni Melià, Vanessa Giner, Xavi Alamán i Ximo Caffarena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s