Concert en viu CAUSA de Xavi Sarrià (col·laboració)

El passat 27 de maig de 2022, a la Sala Moon de València, vaig estar acompanyant Xavi Sarrià en la presentació del seu nou disc CAUSA. La cançó que vaig interpretar fou “Balansiya”: “A partir d’una festa en una alqueria (una casa agrícola andalusina), s’explica la història oculta de la nostra música. El tresor andalusí mestís, màgic, desconegut de tanta gent desposseïda i perseguida que va haver d’amagar les seues arrels i la seua cultura popular”. Amb la col·laboració dels cantants Rafel ArnalSandra Montfort i Pep Gimeno ‘Botifarra’, que entonen amb Sarrià un cant que beu de diferents tradicions vocals del País Valencià i que recupera el mot de “Balansiya” -el topònim àrab de València-“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s