Realització de la música en el film de dansa “Sharqi”.

El cap de setmana del divendres 2 i dissabte 3 de Setembre en el Gran Riurau de Jesús Pobre, dins de la secció de Film de Dansa del Riu Rau Film Festival, es presentarà el treball SHARQI realitzat pel grup “Film de Dansa Lab”, treball fora de concurs i que està produït per l’Associació Escola de Cinema Riurau i El Riurau Film Festival, amb l’especial col·laboració del departament de Cultura de l’Ajuntament de Dénia a més d’altres col·laboradors. La meua aportació al projecte es centra en la composició de la música i en un article parlant d’aquesta composició al catàleg, que duu el títol “Hibridació musical a través del cant en l’obra Sharqi”.

Enllaç al document pdf: https://drive.google.com/file/d/1YmzJOUFpBvWdjzM2keFktAU9bQhfSMbj/view?usp=sharing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s