Exposició “Barro y Agua” a Fundació Pedro Cano

La Fundació Pedro Cano inaugura una nova exposició temporal en la que participe com a artista convidat amb la peça de videodansa “Hommage à trois à Amy Greenfield”. Estarem ocupant l’última sala del museu durant els mesos de febrer i març. La inauguració tindrà lloc el diumenge 12 de febrer a les 12 h.

“Barro y Agua” reuneix una trentena de creadors d’Espanya, el Brasil, Portugal i Mèxic, complint així els objectius d’impulsar la creació, la difusió de les arts i l’intercanvi de diferents disciplines des de territoris dispars, estimulant una xarxa de connexions entre tots ells.

Podeu visitar el web, on trobareu més informació sobre aquesta exposició en: https://fundacionpedrocano.com/exposicion-temporal/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s