“Canción perdida”, amb la veu de Rafel Arnal

El festival #7DocsValència va anunciar, el passat 25 d’abril, les pel·lícules que conformaran la secció en competència #Mirades, nou films creats en la Comunitat Valenciana que conviden a descobrir el talent local. Entre aquestes nou pel·licules, està el documental “Canción perdida” de Nacho Sirera.

El film, que compta amb la veu de Rafel Arnal com a narrador del documental, es va pre-estrenar el passat divendres 21 d’abril, a les 19 hores al Casal Jove de Port de Sagunt.

El proper divendres 5 de maig, a les 20 hores, assistirem a l’estrena dins el festival DOCS, que la projectarà als cinemes Lys de la ciutat de València. El documental descriu els fets històrics ocorreguts a principis de la Guerra Civil a la Puebla de Valverde, que en els seus inicis fa anys va comptar amb el suport i col·laboració del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, s’estrena el 6 de maig als cines Lys de València en el marc del cicle “Mirades” de la 76 edició del Festival DOCSValència.

La història relata la traïció de la Guàrdia Civil que formava part de la Columna Casas Sala, quan es dirigia al front de Terol i es va revoltar el 29 de juliol de 1936 provocant la detenció i assassinat de desenes de milicians i dels caps de la columna, el diputat d’IR Francesc Casas Sala, els militars republicans Hilario Fernández Bujanda, Joaquin Osset i Luis Sirera, aquest últim avi del director del documental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s