Batallar/Batallem (Rafel Arnal+Niño de Elche) Sala la Gallera, València

Ahir dissabte, a les 19:30, vam estar a l’espai La Gallera de València “batallant” amb Niño de Elche sota el suggerent títol de Què pot un crit??.

batallar

«L’exposició obri les portes a un crit sord però un crit amb cos, una presència que constata una absència. Un gest sec que ve d’un silenci cultural a l’escena valenciana, un colp fèrtil de tro dur i veu comú, que marca i deixa emprempta. Fer batallar. Potser no és un so fràgil però sí intens, remesclat, compartit i amb potència per portar-se a terme sense objectius conclosos. És un so que afecta i desapareix extenent-se per l’aire que compartim. Amb la potència, el crit i els sons comuns, d’allò que està posat com a punt de trobada. Esta és la proposta d’art sonor enfangat i caòtic, revisitant les pràctiques col·laboratives: Un Crit com a lloc on estar juntes. Juntes sense por.»

A continuació trobareu les imatges del crit unificat de Rafel Arnal i Niño de Elche a la Sala Gallera de la ciutat de València, el passat dissabte al voltant de l’exposició “Batallar//Batallem. Cultura popular i resistència comuna” comisariada per Marc Delcan i Àngel Gallego.

Imatges del crit unificat de Rafel Arnal i Niño de Elche a la Sala Gallera de la ciutat de València, el passat dissabte…

Posted by Rafel Arnal on Monday, June 15, 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s