Polirítmia 2021

Torna el Polirítmia, en la seua 4ª edició.

L’Institut Valencià de Cultura, el CEFIRE i l’Ajuntament de València han presentat la programació completa de Polirítmia 2021, el festival de concerts i formació en músiques i danses de la Mediterrània, organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i CEFIRE amb la direcció de Rafel Arnal. La quarta edició arriba afermant l’objectiu d’apropar al públic, un any més, la diversitat d’expressions culturals dels pobles de la mediterrània la nostra tradició musical.

Del 2 a l’11 de juliol de 2021, la Plaça de l’Ajuntament de València acollirà, amb un aforament per a 400 persones i totes les mesures de seguretat, els concerts dels valencians Carles Dénia, Sons d’Embat, Aljub, Josep Aparicio “Apa”, Musicants, i Carraixet.

A més, Polirítmia rebrà la visita de tres artistes estatals: Xisco Feijoó, des de Galícia, Los Hermanos Cubero (Guadalajara), i el tortosí Òscar Antolí, establert actualment a Viena. Laüsa, San Salvador i Éleonore Fourniau Ensemble, tots ells procedents de França, posaran la nota internacional a aquesta edició.

‘Re-Muixerem’ donarà pas al programa escènic, el 2 de juliol a les 20:00 hores, inaugurant el festival amb un aplec de dolçaines i pinets promogut per la Federació Coordinadora deMuixerangues.

Enguany, el Polirítmia 2021 recupera la presencialitat amb un programa que arrancarà el 6 de juliol a l’Auditori Joan Plaça de la Universitat de València (Jardí Botànic) amb un seguit de conferències, projeccions, taules rodones i performances previstes per a aquest primer dia. Del 7 al 9 de juliol es duran a terme els tallers de perfeccionament musical i dancístic a la Societat Coral El Micalet, el Jardí Botànic i l’auditori de l’IES Lluís Vives de València.

En paral·lel, com a novetat, enguany s’han organitzat quatre webinars que il·lustraran el professorat en la concreció curricular de les músiques i danses del Mediterrani, i en especial les referides a les contingudes en la tradició valenciana.

Programa del festival (PDF): https://poliritmia.ivc.gva.es/admin/assets/docs/p/r/programa-festival-poliritmia-2021-version-final.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s