No s’apaguen les estreles (cinema)

Compartisc el documental en el que he col·laborat musicalment, que es va estrenar la setmana passada als cinemes, i que romandrà en obert durant una setmana a ÀPunt a la carta: https://www.apuntmedia.es/documentals/s-apaguen-estreles_134_1428861.html?fbclid=IwAR3YPABKpAgmgbnxg4V2rdUnosUPk11UZg_V_qBYhWN7UYX2iMvTsdbVU_4

Ha sigut tot un honor formar d’aquest equip comandat pel David Segarra, i estar a la nòmina d’artistes implicats a la banda sonora. De manera especial vull agraïr a Laia Puig per enrolar-me en aquesta aventura, i a Miriam Encinas per posar oïda, cor i música als meus cants. Gràcies infinites!!

❤️

Rafel Arnal: veu i composoció
Pau Puig Olives – dolçainer: Dolçaina i composició
Christos Barbas : ney i composició
Tóbal Rentero: Llaüt
Alexandre Guitart Luengo: Ogur Saz, Kopuz, Carcabas
Aleix Tobias Sabater: Bombo, Ampolla d’anís, Redoblant
Pere Olivé: Redoblant, Llavors
Arcadi Marcet: Contrabaix
Tristan Driessens: Ud
Elda Daunis: viola de roda Itam Buru
Isabel MartínI: veu
Rusó Sala Koperdraat: veu
Miriam Encinas Laffitte: Viela, Kantele, Doira, Pandereta, Pandero Quadrat, Bombo Leguero, Arpa, Santur, Campanes, Flauta de Canya, Flabiol tres forats, Fídula, Rebec, Guitarra elèctrica, Flauta Baixa, Flauta tenor,Efectes i veu.
Composició, Edició i Mescla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s